Dekorative dekorasjoner av papir

Er du opptatt av miljøvennlig dekor? Vi leverer mange dekorative utgaver av papirdekor, blant annet 3D figurer, vifter og baller i utbrettbart plissert papir. Denne typen dekor tar liten plass ved oppbevaring og forsendelse. De kan leveres i mange størrelser og farger. Det meste av dette er beregnet på oppheng. De kan benyttes som dekor i kjøpesentre, utstillinger og arrangement. Denne typen dekor kan også leveres flammehemmende. Skal du ha større kvanta, må det produseres etter avtale.

Dekorasjoner av papir er dekorativt, rimelig og miljøvennlig. Disse fargene skaper en deilig vår- og sommerfølelse, og kan gjøre en stor forskjell, med eller uten dekor. Skal du pynte i en utstilling, i et senteret eller til fest? Vi kan levere flere typer papirdekorasjoner.

Her er det dekorert med baller og vifter i taket på Norges Varemesse. Det skaper et hyggeligere miljø i en goldt takkonstruksjon. Dekoren kan du henge opp i spiralkroker fra taket. Vi leverer opphengkroker.

Lag påskestemning med enkle dekorasjoner, som for eksempel disse påskeeggene i flere størrelser og farger. Eggene leveres fra 15 cm og opp til 60 cm.
Skal du markere nasjonaldagen eller «glade maidager», kan du dekorere med vifter og girlandere i rødt, hvitt og blått. Papirdekor leveres til alle sesonger. Vår sommer, høst, vinter, jul og temadekor.